УКР РУС

Фінал Ліги чемпіонів у Києві: підрозділи МВС провели навчання на НСК Олімпійський

15 травня 2018 Читать на русском

У вівторок 758 правоохоронців – Національна поліція, Національна гвардія, курсанти Національної академії внутрішніх справ та Державна служба з надзвичайних ситуацій провели навчання та злагодження сил на Олімпійському в рамках підготовку до фінального матчу ЛЧ.

Підрозділи Міністерства внутрішніх справ під головуванням першого заступника міністра Сергія Ярового провели навчання на футбольній арені, яка невдовзі прийматиме фінал Ліги чемпіонів, повідомляє офіційний сайт МВС.

Реал Мадрид – Ліверпуль: де дивитись онлайн фіналу Ліги чемпіонів 2017/18

Зокрема, правоохоронці відпрацювали три алгоритми дій: загальна концепція забезпечення публічної безпеки та порядку, забезпечення публічної безпеки та порядку під час прибуття уболівальників до стадіону, забезпечення публічної безпеки та порядку на його території. Вони розробили тактику дій безпеки стадіону, стюардів та поліції під час можливої спроби уболівальників потрапити на поле чи перейти на сусідні сектори, під час виникнення конфлікту між фанатами команд та евакуації вболівальників.

Крім цього, пожежники вирішували позаштатну ситуацію, коли серед натовпу фанатів знайдено сумку з підозрілою речовиною. Правоохоронці та рятувальники локалізували, обстежили підозрілу знахідку та вивезли її для подальшого знищення.

Відзначимо, що на час проведення фінального матчу ЛЧ планується залучити близько 12 тисяч правоохоронців: 6 тисяч поліцейських, 3 тисячі нацгвардійців, тисяча прикордонників та інші підрозділи.

Фінал Ліги чемпіонів Реал – Ліверпуль на НСК Олімпійський відбудеться 26 травня.