УКР РУС

Фінал Ліги чемпіонів у Києві: НСК Олімпійський практично готовий до матчу, – Жданов

17 травня 2018

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов проінспектував НСК Олімпійський, який вже 26 травня прийме фінальний матч Ліги чемпіонів Реал – Ліверпуль.

За словами Жданова, стадіон практично готовий до поєдинку, залишились лише деякі косметичні роботи.

"Головну увагу ми приділили системі безпеки. У півтора рази було збільшено кількість камер відеоспостереження. Ті, що раніше не працювали, були замінені. За безпекою під час матчу, на трибунах та підходах до стадіону слідкуватиме 500 камер зі спеціально облаштованої контрольної кімнати.

Реал – Ліверпуль: УЄФА погодив трансляцію матчу на великому екрані у Києві

Камери здатні з дуже далекої відстані чітко фіксувати обличчя порушників громадського порядку. Трансляцію гри між Реалом та Ліверпулем на весь світ забезпечуватиме 50 камер в той час, як зазвичай використовується до 20.

Особисто переконався, що газон стадіону в прекрасному стані. Загалом тут проведено ремонт та оновлення інженерних мереж, системи енергозабезпечення, водопостачання та водовідведення, пожежогасіння, системи освітлення арени стадіону, вентиляції, гідроізоляції. Здійснено благоустрій території НСК та внутрішніх приміщень стадіону. Відремонтовано сходи, дах та багато іншого.

Упевнений, матч пройде на найвищому міжнародному рівні, а плодами ремонтних робіт потім роками користуватиметься наша національна збірна, футбольні клуби та усі відвідувачі стадіону", – написав Жданов на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, матч Реал – Ліверпуль пройде у Києві 26 травня.