УКР РУС

Фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА 2017/18 покажуть канали "Україна" та "Футбол 1"

13 квітня 2018 Читать на русском

Наймасштабнішу європейську футбольну подію року – фінал Ліги чемпіонів УЄФА 2017/18, що відбудеться у Києві 26 травня, – глядачі матимуть змогу побачити ексклюзивно на загальнонаціональному телеканалі "Україна" і в HD якості на телеканалі "Футбол 1".

Уперше в історії українська столиця прийме фінал найпрестижнішого європейського клубного футбольного турніру. Поєдинок двох найсильніших команд Європи пройде на НСК Олімпійський у Києві. Амбасадором фіналу Ліги чемпіонів УЄФА 2017/18 став тренер збірної України, володар "Золотого м’яча" Андрій Шевченко.

Результати жеребкування 1/2 фіналу Ліги чемпіонів 2017/18

Пряма трансляція фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА 2017/18, а також урочистої церемонії відкриття відбудеться ексклюзивно на загальнонаціональному телеканалі "Україна" і в HD якості на телеканалі "Футбол 1".

Керівник каналу "Україна" Вікторія Корогод:

"Телеканал "Україна" транслюватиме наймасштабнішу європейську футбольну подію року. Традиційно ми пропонуємо своїм глядачам найбільш захопливі та принципові футбольні протистояння.

"Емоції, наче у тебе всередині відкоркували пляшку шампанського". Презентером фіналу Ліги чемпіонів-2018 став радіоведучий зі Львова

Фінал Ліги чемпіонів УЄФА, який цього року пройде у Києві, це не лише футбольне свято для фанів, але й яскраве шоу для перегляду всією сім’єю.

Ми переконані, що зможемо подарувати нашим глядачам неймовірні емоції, що пануватимуть як безпосередньо на футбольній арені, так і в місті-господарі фіналу Ліги чемпіонів УЄФА".

"Для нашої родини футбол – це частина життя", – Марина Порошенко допомагає дітям вразливих категорій потрапити на фінал жіночої ЛЧ та сама планує відвідати його

Директор телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" Олександр Денисов:

"Вже зовсім скоро Київ стане центром футбольного світу. Вперше Україна прийме фінал головного клубного турніру планети. Це довгоочікувана подія і для телеканалів, і для всієї нашої країни. Ми, як "Футбол 1"/"Футбол 2", не тільки отримали статус офіційного приймаючого бродкастера, але і вперше будемо виробляти фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА.

Останні півроку всі вболівальники живуть в очікуванні свята футболу. Для глядачів готується багато сюрпризів, запускаються спецпроекти, повністю присвячені двом фіналам. Починаючи з 23 травня у нас стартує п'ятиденний марафон. Сама сітка мовлення буде вибудувана так, щоб жодна деталь не обійшла увагу глядача.

Крім того, в ці дні на Хрещатику буде проходити "Фестиваль чемпіонів УЄФА", де також будуть представлені телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2". Для наших глядачів ми готуємо спеціальну фотозону, прийшовши в яку кожен охочий зможе зануритися в світ футбольного телебачення, відчути себе в ролі ведучих, коментаторів та експертів, а також зможе сфотографуватися і взяти автограф у зірок світу футболу".