УКР РУС

ФФУ проведе внутрішнє розслідування через інцидент зі збірною України U-17

29 березня 2018 Читать на русском

Президент ФФУ Андрій Павелко пообіцяв покарати винних у технічній поразці збірної України U-17.

Президент ФФУ Андрій Павелко в ефірі телеканалу Футбол 1 прокоментував ситуацію з технічною поразкою збірної України U-17 у матчі проти однолітків із Сербії.

Протасов – про технічну поразку збірної України U-17: Потрібно уважно вивчити ситуацію і зрозуміти, як і чому це сталося

"Ми проведемо найжорсткіше розслідування щодо інциденту з юнацькою збірною, і повірте, що голови полетять у всіх, хто був до цього причетний. На чолі цієї комісії буде Мирон Маркевич, який стане одним з головних арбітрів і визначить, хто був причетний до того, що хлопці, які по праву добилися виходу, постраждали через погану роботу адміністраторів і департаменту.

Я так розумію, необхідно їм усім "віддячити" за роботу в федерації. Напевно, у них притупився зір. Це як раз хороша можливість подивитися, хто працює і, хто може бути внутрішнім якорем або засланим козачком, який виконує ті чи інші завдання. Зараз ці всі люди пишуть заяву про те, що сталося, Мирон Маркевич збере їх, і ми дуже швидко зробимо кадрові висновки", – заявив Павелко.

Маркевич: Винні у технічній поразці в матчі з Сербією U-17 мають бути покарані