УКР РУС

ФФУ дискваліфікувало Маркоскі, Флореску та Мораєса

22 вересня 2012 Читать на русском

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України оприлюднив витяги з рішень стосовно дискваліфікацій футболістів.

1. За образливі та нецензурні висловлювання на адресу арбітра та резервного арбітра у 9-му турі Епіцентр Чемпіонату України відсторонити футболіста "Ворскли" Йована Маркоскі від участі у змаганнях на три матчі (1/16 фіналу Кубка України, 10 та 11 тури Епіцентр Чемпіонату України). Крім цього, Маркоскі повинен відбути відсторонення за дві жовті картки, отримані у 9-му турі Чемпіонату (12 тур Епіцентр Чемпіонату України).

2. За небезпечний напад на суперника з ризиком нанесення травми у 9-му турі Епіцентр Чемпіонату України відсторонити футболіста "Арсенала" Георге Флореску від участі у змаганнях на два матчі (1/16 фіналу Кубка України та 10 тур Епіцентр Чемпіонату України).

3. За удар рукою суперника, який не володіє м’ячем, у 9-му турі Епіцентр Чемпіонату України відсторонити футболіста донецького "Металурга" Мораєса від участі у змаганнях на три матчі (1/16 фіналу Кубка України, 10 та 11 тури Епіцентр Чемпіонату України).