УКР РУС

Фернандо: Порекомендував би Фонсеці підписати Неймара, з реальних варіантів – Жезуса

31 серпня 2018 Читать на русском

Форвард Шахтаря Фернандо Педро розповів про свій перехід та адаптацію в донецькому клубі.

"У Бразилії я в основному грав на позиції центрального нападника і це було для мене досить просто. Зараз мене ставлять трохи на іншу позицію, але нічого страшного в цьому немає. Зараз пройшло тільки три місяці, як я в команді. Упевнений, з часом я адаптуюся до вимог містера Фонсеки.

Директор Манчестер Сіті Бегірістайн: Шахтар не тільки добре купує, але й продає

Перехід стався неймовірно швидко. У неділю я провів матч, а в понеділок мені подзвонив агент і сказав, що є конкретна пропозиція від Шахтаря. І знову я не повірив! Для мене це було навіть якось страшно. Але вже в середу я полетів в Україну на переговори з Шахтарем. Це було настільки швидко, що я навіть не встиг попрощатися зі своєю сім'єю, яка на той момент перебувала в Белу-Орізонті. Звичайно, для мене це було незвично – довгий переліт в країну, де я ніколи не був. Але це вже в минулому. Зараз зі мною поруч мама і двоюрідний брат. Вже все добре.

Ліга чемпіонів 2018/19: календар Шахтаря у груповому етапі

Наявність в команді безлічі бразильців значно полегшує мою адаптацію. Мені говорили, що в Україні на початку буде неймовірно складно, але насправді адаптація проходить досить просто. Що мене здивувало? Напевно, це стиль гри моєї нової команди. У Шахтарі більш інтенсивний футбол, тут потрібно більше бігати і виконувати багато чорнової роботи. У Бразилії все більш спокійно і розмірено.

Порадив би Фонсеці підписати Неймара. З реальних варіантів? Габріела Жезуса", – цитує Фернандо Football.ua.