УКР РУС

Фернандо: Ми заслуговували на 3 очки в матчі з Реалом

4 листопада 2021 Читать на русском

Нападник Шахтаря Фернандо не приховував розчарування від невдачі у матчі 4-го туру Ліги чемпіонів проти Реала (1:2).

"Ми повністю віддавалися грі, і нам багато вдавалося. Вдалося також забити м'яч, але, на жаль, це не призвело до перемоги. Наша команда дуже засмучена, але навіть у такій ситуації ми розуміємо, що не час опускати голову. Вже в неділю на нас чекає гра чемпіонату, і треба рухатися лише вперед. Зараз концентруємось на наступній грі.

Реал – Шахтар: Де Дзербі повірив у Степаненка та диктував умови Анчелотті, лідери врятували Мадрид, овації для Мудрика

Звичайно, йшли в атаку, бо втрачати вже нічого. Але Шахтар завжди грає на перемогу, і цей поєдинок нічим не відрізнявся від інших. Ми чудово діяли на полі, на відміну від першого матчу з Реалом, але, на жаль, досягти результату не вдалося. Дивимося вперед.

Бути із м'ячем – це стиль нашої команди. Навіть коли футболісти Реала сіли двома лініями в оборону, намагаючись небезпечно контратакувати, ми більше володіли м'ячем і хотіли розкривати оборону супротивника. На жаль, досягти результату не вдалося.

Якщо чесно, ми заслуговували на 3 очки, але навіть нічия була б більш прийнятним результатом. Однак, повторюю, ми завжди виходимо на поле з бажанням виграти. На жаль, цього разу результат вийшов таким і, мабуть, він відповідає грі", – резюмував Фернандо у коментарі YouTube-каналу Шахтаря.

Лідера Шахтаря потрібно відсторонити на 24 матчі: Іспанія лютує, а Мудрик домігся неможливого – елітний клуб обраних