УКР РУС

Фернандеш виділив найкращих гравців сезону АПЛ

12 травня 2021 Читать на русском

Один із лідерів Манчестер Юнайтед Бруну Фернандеш відзначив виконавців, які проявили себе якнайкраще у поточному розіграші англійської Прем'єр-ліги.

"Складно вибрати найкращого. Думаю, всі знають, що я вважаю одним із найкращих Кевіна де Брюйне. Якщо подивитися склад Ліверпуля, то там є Салах. Погано грає команда або ж добре – Салах все одно забиває. Харрі Кейн продовжує чудово виступати за Тоттенхем. Рафінья з Лідса також грає прекрасно.

Фернандеш визнаний гравцем тижня в Лізі Європи

Ілкай Гюндоган з грудня був просто чудовий. Джессі Лінгард в останніх 10 іграх виступав на топ-рівні. Мені також подобається Мейсон Маунт. Він стабільний від початку сезону. Якщо люди будуть оцінювати його за статистикою, то він забив і віддав не так багато, хоча грає на найвищому рівні. Джек Гріліш до травми був дуже хороший. Патрік Бемфорд забив багато. Складно вибрати одного гравця. Я ще довго можу сидіти і називати імена", – цитує Фернандеша Metro.

До слова, сам 26-річний португалець є основним гравцем команди Сульшера. Бруну провів у нинішньому сезоні понад 50 ігор у всіх турнірах.

Маліновський у космосі, іспанський статус-кво, тизер від Тухеля, останній гегемон Європи – огляд божевільного вікенду