УКР РУС

Фергюсон: Якщо програємо Дербі, це кінець

29 квітня 2012 Читать на русском

Головний тренер "Ман Юнайтед" не сумнівається, що прийдешній матч на "Емірейтс" із "Ман Сіті", який відбудеться 30 квітня, вирішить долю чемпіонського титулу.

"Якщо "Сіті" виграє цей матч, то, радше за все, чемпіонський титул дістанеться "городянам", - заявив легендарний наставник "МЮ" в інтерв'ю The Mirror. - Так, підопічних Манчіні ще чекатиме виїзний поєдинок з "Ньюкаслом", але це не знижує їх шансів на підсумковий успіх. Якщо ж нам вдасться зачепитися хоча б за нічию, фаворитами гонки будемо ми. Однак на матч із "Сіті" команда не виходитиме з думками як би не програти".

Сер Алекс також запевнив, що його підопічних не злякає атмосфера "Етіхад Стедіум": "Городяни" в цьому сезоні ще не програвали вдома, а у нас краща виїзна статистика, але все це не має значення. Нам доведеться грати проти заповнених вщерть трибун, але для нас це не дивина. Ми стикалися з цим і на "Енфілді", і на "Емірейтс". Я довіряю досвіду своїх гравців".

Нагадаємо, на "Футбол24" у понеділок, 30 квітня, текстова онлайн-трансляція "Ман Сіті" - "МЮ". Початок великого манчестерського Дербі за титул о 21.55.