УКР РУС

Феллаїні підхопив коронавірус – днями він повернувся до Китаю з Європи

22 березня 2020 Читать на русском

У екс-півзахисника збірної Бельгії Маруана Феллаїні виявили небезпечну недугу – гравець став першим інфікованим футболістом у китайській Суперлізі.

Бельгійський півзахисник китайського Шаньдунь Лунен Маруан Феллаїні, який свого часу захищав кольори Манчестер Юнайтед та Евертона, заразився коронавірусом, повідомляє видання Sina Sport.

Дибала та його наречена заражені коронавірусом

За інформацією джерела, про інфікування футболіста повідомляється у звіті комітету з охорони здоров'я. По прильоту в Китай Феллаїні зустрічали люди в захисних костюмах, які поміряли йому температуру, після чого і був виявлений коронавірус. 32-річного гравця помістили в інфекційну лікарню для лікування та ізоляції. Він став першим представником чемпіонату Китаю, у кого виявили COVID-19.

До слова, китайські клуби повертаються у Піднебесну для підготовки до старту місцевого чемпіонату, запланованого на квітень – ситуація з поширенням коронавірусу в країні стабілізується і покращується з кожним днем. Загалом, у Китаї смертельною недугою заразились 81348 осіб, зафіксовано 3265 леальних випадків, ще 72360 людей повністю одужали.

Маліновський опинився в епіцентрі жаху – коронавірус повністю паралізував Бергамо