УКР РУС

Федорчук: Тейшейра сильніший за Ярмоленка

16 жовтня 2015 Читать на русском

Відомий український тренер та футбольний експерт Олег Федорчук поділився баченням центрального матчу 11-го туру УПЛ між "Динамо" і "Шахтарем".

"Як тренеру мені більше подобається київ­ська команда. "Динамо" збалансованіше, менш залежне від індивідуальностей. Думаю, якби в кількох поєдинках не брав участі Ярмоленко, це не позначилося б на результатах киян. А от якби "випав" Тейшейра в "Шахтаря" - команда Луческу мала б проблеми. Водночас вважаю, що цей бразилець сильніший за Андрія, він має більший вплив на гру.

"Шахтар" сильніший у воротарській позиції та півзахисті. "Динамо" - в обороні й нападі.

Якість футболу не буде високою. Провідні гравці щойно повернулися з лав національних команд. Ставлю на 1:1. "Динамо" не форсуватиме події, "Шахтар" не ризикуватиме, бо поразка фактично позбавить його шансів на чемпіонство. Гадаю, пізньої осені фаворити частіше втрачатимуть очки в чемпіонаті України. Якість полів стане гіршою. На них буде важко комбінувати. А ще додайте матчі Ліги чемпіонів і національної команди у стикових поєдинках - важко буде "перемикатися" на них", - зазначив Федорчук.

Матч "Динамо" - "Динамо" відбудеться сьогодні. Початок о 19:00.

Стежте за всіма найцікавішими подіями, що передують матчу 11-го туру УПЛ між київським "Динамо" та донецьким "Шахтарем", у режимі LIVE.