УКР РУС

Федецький зізнався, на що витратить гроші за перемогу на "Розсміши коміка"

16 березня 2020 Читать на русском

Колишній захисник Карпат, Дніпра, Шахтаря та збірної України Артем Федецький прокоментував свою участь на гумористичному шоу "Розсміши коміка".

"Чому пішов на "Розсміши коміка"? По-перше, мене запросили редактори 95-го Кварталу. По-друге, це була благодійна акція. Гроші, зароблені там, підуть на реконструкцію львівського велотреку Спартак. Я з гордістю погодився.

Федецький жорстко потролив Шахтар на "Розсміши коміка" – екс-захисник "гірників" виграв головний приз

Жарти вигадував сам, але потім їх трошки підкоригували. Сказали, як правильно. Гумористичний бізнес трохи інший. Була потрібна корекція.

Жарт про Шахтар? А чого ображатися? Всі розуміють, яка ситуація в Україні. Потрібно трохи переводити в гумор. Футболісти не повинні на це ображатися. Самі розумієте, скільки гравців перейшло в оренду з Шахтаря в Маріуполь.

Інтернет почав кипіти, кожен вигадує, як все відбувалося насправді. Складно розсмішити справжніх коміків за 1 хвилину. Не скажу, що у мене був якийсь блат, але Кошовий мене знає, я знаю його, на чому його можна зловити.

Думаю, все було чесно. Якщо хтось вважає, що нечесно – ці гроші я забрав не собі. Чим більше грошей, тим більше хороших справ можна зробити і допомогти людям", – поділився Федецький в коментарі Tribuna.

Нагадаємо, колишній захисник спробував свої сили в гумористичному шоу "Розсміши коміка", в якому зумів виграти головний приз – 50 тисяч гривень.

"У Динамо залишився тільки один гравець, який б’ється за емблему": Артем Федецький – про спільну біду наших грандів