УКР РУС

Федецький: Словенія - це не Франція

14 листопада 2015 Читать на русском

Захисник збірної України Артем Федецький прокоментував перемогу над Словенією у домашньому матчі плей-офф відбору до Євро-2016.

"Весь Львів вболівав за збірну, дійсно крута підтримка була. Завжди, коли тут граєш - це просто кайф. Тільки знову, говорили, балакали - сіли та й заплакали. Ці фаєри. Чи люди не розуміють, чи не пускати їх зовсім на стадіон... Щодо підтримки все бомба, але і так були висунуті умови "Арені Львів", а зараз що буде не знаю.

Головне не розслаблятися. Адже 2:0 - це 2:0. Словенія не Франція, скажемо відверто, але треба спокійно готуватися. Матч-відповідь буде шаленим. Має бути максимальна концентрація. Могли робити 3:0 та 4:0, але це футбол.

Моменти у словенців? Ну, знаєте, у нас були кращі моменти. У Селезньова стійка, Гармаш головою пробив, але не забили. 2:0 - це ніби непоганий результат, але він ні про що не говорить. Можливо якийсь плюс дає, але не більше того. Треба готуватися та ламати цю неприємну історію.

Провокаційний футбол від словенців? Вони з самого початку грали підло, тягнули час. Особисто проти мене десь два рази грубо зіграли ліктем. Я їм казав, що я не Ярмоленко і Коноплянка, щоб проти мене так не грали.

Настрій? Президент України зайшов з Павелком. Привітали. Не хочу все розказувати, але якщо все складеться добре, тоді розповім, що вони сказали. Рахунок непоганий, але не потрібно кидатися гучними фразами.

Ми розслабилися після першого голу? Ну ви такі цікаві, ну яке розслабилися. Так, поставили собі коктейлі на полі, ну як розслабилися?

Вихід до фанатів? Хотілося їм подякувати. Підтримка у Львові завжди шалена. Під кінець гри почали втомлюватися, а коли співали Гімн України - відкрилося друге дихання", - розповів Федецький.

Читайте також:

Коноплянка: Гарантую, Україна вийде на Євро-2016

Україна перемогла Словенію у першому матчі плей-офф відбору до Євро-2016