УКР РУС

Фаворит дня. "Динамо" – "Шахтар": Букмекери оцінили шанси команд

11 грудня 2016 Читать на русском

В останньому матчі Прем'єр-ліги перед зимовою перервою зійдуться найтитулованіші команди України "Динамо" та "Шахтар".

Попри те що матч відбудеться у Києві, фахівці вважають фаворитом "гірників". Коефіцієнт на їхній тріумф 2,35, на господарів рівно 3. Нічию оцінили у 3,4.

"Шахтар" не програє уже 24 матчі поспіль, 22 з яких виграв. Зокрема в останніх трьох підопічні Фонсеки розібралися із "Брагою", "Сталлю" та "Дніпром".

"Динамівці" теж у непоганому настрої. Хлопці Реброва ефектно попрощалися із Лігою чемпіонів, розгромивши "Бешикташ". До того була нічия із "Ворсклою" та перемога над "Волинню".

Востаннє гранди зустрічалися у вересні і розійшлися миром (1:1). Влітку "Динамо" в серії пенальті виграло Суперкубок України. А от до того тричі поспіль перемагав "Шахтар".

Матч "Динамо" – "Шахтар" відбудеться в понеділок, 12 грудня. Початок зустрічі о 19:00. Квитки на поєдинок вже надійшли у продаж. Де дивитись, хто коментатор. Жабченко – головний арбітр матчу.

Жест Мілевського, шапка Луческу і сльози Гармаша. Топ-26 ретрофото українського "Класичного"

"Дніпро" – лідер УПЛ, долар – 13 гривень. Яким був світ, коли "Динамо" востаннє перемогло "Шахтар" в чемпіонаті

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу