УКР РУС

Фантастичний матч Калініча - "Фіорентина" знищила "Інтер" і відібрала лідерство

27 вересня 2015 Читать на русском

Команда екс-"дніпрянина" Ніколи Калініча каменю на камені не залишила від лідера Серії А "Інтера", який до гри з "Фіорентиною" не втрачав очок протягом 5 турів.

"Фіорентина" перемогла на "Джузеппе Меацца" з рахунком 1:4 і відібрала в "Інтера" перше місце. Ногу до всіх голів своєї команди доклав Нікола Калініч. "Інтер" в одному матчі пропустив у 4 рази більше, ніж у всіх 5 попередніх, разом взятих. Флорентійці набрали стільки ж очок, як міланці (по 15), але завдяки кращим додатковим показникам стали лідерами.

Уже на 3-й хвилині матчу хорватський форвард гостей ледь не скористався помилкою воротаря. Хандановічу довелось фолити, але це тільки відтермінувало гол - Йосіп Ілічіч виконав пенальті бездоганно. Калініч не зупинився на досягнутому і до середини тайму оформив дубль. Другий у матчі гол теж став словенським із хорватською домішкою. Атакувальний хавбек збірної Словенії Ілічіч пробив, його земляк Хандановіч парирував, а Калініч вніс м'яч у ворота. Ще за декілька хвилин Нікола переправив снаряд у сітку після прострілу Маркоса Алонса зліва.

На 31-й хорватський герой матчу заробив ще й вилучення для Міранди. Калініч втік на швидкості від Міранди, якому довелось піти на фол останньої надії. "Фіорентина" і так домінувала з перших хвилин, а чисельна перевага взагалі прикінчила інтригу достроково. Гол капітана господарів Ікарді нічого особливо не змінив. Тим паче, що "Віола" встигла відповісти ще одним влучанням Калініча - Нікола закотив у порожні ворота після пасу все того ж Ілічіча.

Італія. Серія А, 6 тур. Стадіон "Джузеппе Меацца", Мілан

"Інтер" - "Фіорентина" - 1:4   ВІДЕО

Голи: Ікарді, 60 - Ілічіч, 4 (пен.), Калініч, 19, 23, 76

Вилучення: Міранда, 31 ("І")