УКР РУС

Фанати Ганновера продовжують протести проти президента клубу

28 листопада 2017 Читать на русском

Фанати Ганновера продовжують наполягати на збереженні системи 50+1.

Після повернення в Бундеслігу Ганновер проводить вдалий сезон. Підопічні Андре Брайтенрайтера знаходяться далеко від зони вильоту. Проте вболівальники більше виражають незадоволення керівництвом, ніж радіють успіхам своїх улюбленців.

Історія протистоянь президента Мартіна Кінда триває вже понад 5 років. Справа в тому, що Кінд прагне позбутись системи 50+1, яка полягає в тому, що контрольний пакет знаходиться у членів клубу (вболівальників). Декого це наштовхнуло на бойкот матчів за участю першої команди та відвідувати ігри лише молодіжного складу.

Представник одного з фанатських рухів Тобі Рімер розказав Sky Sports, що окрім ультрас до акцій протесту долучаються звичайні вболівальники.

"На даний момент ситуація дуже погана. Ніхто не є щасливим. Ультрас досі дуже злі і 99% з них долучені до бойкоту, але дуже важливо говорити на чистоту, що звичайні вболівальники, хто не є ультрас, теж протестують. Багато з тих, хто не залучений до жодної фанатської групи, підтримують протести", – сказав фанат Ганновера.