УКР РУС

Фанати Арсенала створили петицію з вимогою перенести фінал Ліги Європи на Уемблі

23 травня 2019 Читать на русском

Вболівальники Арсенала обурені тим, що півзахисник "канонірів" Генріх Мхітарян не зможе взяти участь у фіналі Ліги Європи в Баку і запропонували свою альтернативу.

Петиція, створена фанатом Арсенала, закликає вболівальників "канонірів" та Челсі підписатись заради перенесення фіналу Ліги Європи з Баку на Уемблі, передає TheSun.

Мхітарян офіційно пропустить фінал Ліги Європи проти Челсі – гравець прокоментував рішення Арсенала

"На додаток до численних і безпрецедентних логістичних питань, які перешкоджали більшості вболівальників як Арсенала, так і Челсі взяти участь у фіналі Ліги Європи, рішення УЄФА про проведення матчу в Баку, Азербайджан, змушує вірменського півзахисника "канонірів" Генріха Мхітарян залишиться поза складом команди через конфлікт між Вірменією та Азербайджаном.

Таким чином, УЄФА надає перевагу прибутку замість якості футболу та безпеки гравців. І хоча на перший погляд це здається неможливим, ця петиція закликає УЄФА визнати нечесним своє рішення, а також перенести фінал Ліги Європи з Баку на стадіон Уемблі в Лондоні.

Підписуючи цю петицію, демонструєте свій знак солідарності з шанувальниками Арсенала та Челсі, Генріхом Мхітаряном і самою грою Футбол", – йдеться у петиції.

"Король помер, хай живе король!" – 5 причин, які дозволили клубам АПЛ підкорити футбольну Європу