УКР РУС

Фалькао: Це перший покер у моїй кар’єрі

29 квітня 2011

Форвард "Порту" Фалькао, який забив чотири м'ячі у ворота "Вільяреала", повторив рекорд результативності Ліги Європи УЄФА - 15 голів за сезон.

"Я ніколи не забуду сьогоднішній матч - можна сказати, що моя мрія здійснилася, - підкреслив форвард збірної Колумбії. - Це перший покер у моїй кар'єрі. Найбільше мене тішить те, що я допоміг "Порту" вирішити завдання. Це був справжній командний успіх, задля якого кожен гравець віддав усі свої сили".

Фалькао в останніх шести матчах провів 12 м'ячів і повторив рекорд Юргена Клінсманна, який у Кубку УЄФА-1995/96 забив 15 голів.

"Знаю, що наздогнав Клінсманна, і дуже пишаюся цим досягненням, - сказав 25-річний форвард.. - Але це ще не все".

Фалькао впевнений, що "Вільяреал" боротиметься, згадавши домашню перемогу іспанців у чвертьфіналі над "Твенте" - 5:1. "Путівка до фіналу нам іще не гарантована, - вважає він. - Так, маємо чималу фору, але концентрацію та спокій втрачати не можна. Попереду - матч-відповідь, і легким він точно не буде. "Вільяреал" дуже добре виступає вдома, що довів у дуелі з "Твенте". Розслаблятися нам не варто. Потрібно пройти цей бар'єр, і тільки після цього можна буде міркувати про фінал".