УКР РУС

Фалькао: "Брага" неодноразово підтверджувала свою силу

15 травня 2011

Нападник "Порту" Фалькао заявив, що покер у півфінальному матчі Ліги Європи УЄФА з "Вільяреалом" став прикрасою його кар'єри. Наступний крок до слави колумбієць може зробити у вирішальному матчі єврокубку з "Брагою", яка також не має наміру поступатися, що Фалькао чудово розуміє.

"Протягом усього сезону "Брага" підтверджувала, що в неї сильна команда, яка здобуває відмінні результати як удома, так і на виїзді.

Знаємо, що на нас чекає важкий матч, але в першу чергу думаємо про свою гру і про те, на що будемо здатні ми самі. Зробимо все, щоб не дати "Бразі" показати свій футбол", - розповів нападник.

У минулому раунді він побив рекорд Юргена Клінсмана 15-річної давнини за кількістю голів в одному розіграші Кубку УЄФА/Ліги Європи, проте колумбієць із задоволенням збільшив би свій бомбардирський доробок.

"Я проводжу на євроарені другий рік і перевершив досягнення такого неймовірного гравця як Клінсман, який був моїм кумиром. Неймовірно! Це дуже важливе особисте досягнення, але ще важливіше виграти Лігу Європи, що і є наразі моїм головним завданням", - резюмував провідний снайпер турніру.