УКР РУС

Атлетіко відскочив у матчі з Ельче – незабитий пенальті в компенсований час допоміг збільшити відрив від Реала

1 травня 2021 Читать на русском

В рамках 34-го туру іспанської Прімери було проведено кілька поєдинків. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 34-й тур

Ейбар – Алавес – 3:0

Голи: Кіке, 3, 50, 59

Ельче – Атлетіко – 0:1

Гол: Льоренте, 24

Нереалізований пенальті: Фідель, 90+1

Уеска – Реал Сосьєдад – 1:0

Гол: Рамірес, 86

Суботню ігрову програму в іспанській Прімері відкривав поєдинок Ейбар – Алавес. Вже на 3-й хвилині господарі вирвались уперед – Кіке підхопив передачу Хіля у карному майданчику суперника й точним ударом спрямував м'яч у дальній кут воріт.

Рамос висунув головну умову щодо нового контракту з Реалом – справа не в грошах

Одразу після перерви той же Кіке записав до свого активу дубль, а на 59-й він майстерним ударом з гострого кута у праву дев'ятку оформив хет-трик. Гості намагались чинити спротив, однак до кінця матчу відквитати хоча б один гол так і не змогли. Зрештою, фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу "зброярів", завдяки якій вони перервали 18-матчеву безвиграшну серію.

Атлетіко на виїзді зустрічався з Ельче. На 16-й хвилині гості відкрили рахунок завдяки голу Суареса, однак після перегляду VAR на предмет офсайду його було скасовано. "Матрацники" не засмутились, й на 23-й їх таки вивів уперед Льоренте.

У другій половині зустрічі ситуація на полі не змінилась – мадридці продовжували контролювати гру, та раз за разом атакували. Гравці Ельче намагались нав'язувати боротьбу, й вже у компенсований час заробили 11-метровий, однак його не зумів реалізувати Фідель – суперника врятувала ліва стійка воріт. У підсумку – мінімальна перемога Атлетіко.

Реал Сосьєдад завітав у гості до Уески. Гольова засуха у матчі тривала аж до 86-ї хвилини, коли господарі заробили штрафний удар з середньої дистанції. Його взявся виконувати Рамірес, який точним ударом спрямував м'яч у сітку. Тільки після цього сан-себастьянці прокинулись, й одразу кинулись в атаку, однак зрівняти не вистачило часу. Мінімальна перемога Уески, завдяки якій вона покинула зону вильоту, і розташувалась на 17-му місці першості.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ