УКР РУС

Леганес без Луніна здобув мінімальну перемогу над Райо Вальєкано: 8 тур Ла Ліги, матчі суботи

6 жовтня 2018 Читать на русском

В матчі 8 туру Ла Ліги Ейбар на виїзді вирвав перемогу в Жирони, Леванте переграв Хетафе, а Леганес розбив Райо Вальєкано.

Жирона та Ейбар влаштували справжню перестрілку, з якої переможцем вийшов Ейбар. Вже з перших хвилин команди показали, що поступатись вони не збираються і 7 жовтих карток та 4 забиті м'ячі за перший тайм гарне підтвердження тому. А от в другій половині Енріч таки вирвав для Ейбара важку перемогу.

Хетафе у рідних стінах приймав Леванте. Левантійці виглядали краще протягом усієї гри, в той час як у мадридців навіть важко згадати якийсь цікавий момент. Тим не менш, Леванте довгий час не міг реалізувати свою перевагу, до 60-ї хвилини граючи внчию 0:0. Забити вдалося лише зі штрафного, якийз дальньої дистанції прекрасним удларом реалізував Барді. Цей гол виявився єдиним у грі.

Леганес у рідних стінах приймав Райо Вальєкано, знову обійшовшись без допомоги Андрія Луніна. Поки українець облаштовувався на лавці запасних, його команда досить швидко вирвалась уперед – на 14-й хвилині Сантос низом прострілив з правого флангу в район 11-метрової позначки, звідки точно у лівий кут пробив Карільйо. Як виявилося, цей гол був єдиним у грі, хоча обидві команди мали шанси відзначитися як у першому, так і в другому таймі. Крапка була поставлена на 82-й хвилині, коли втомлений Райо Вальєкано залишився у меншості – Медран отримав другу жовту картку. Після цього Леганес впевнено довів матч до перемоги.

Завдяки своїм перемогам Ейбар та Леванте набрали по 10 очок, займаючи 10-ту та 11-у позиції відповідно, а Хетафе та Жирона з 9 пунктами опустилась на 13-14 сходинки турнірної таблиці. Леганес набрав 7 очок та піднявся на 18-е місце, посунувши на передостаннє Райо, яке залишилось з 5 очками у активі.

Чемпіонат Іспанії 2018/19, 8 тур

Жирона – Ейбар – 2:3

Голи: Стуані, 40, 42 – Шарлес, 12 (пен), Арбілья, 45+4, Енріч, 72

Хетафе – Леванте – 0:1

Гол: Барді, 60

Вилучення: Портільйо, 90+1

Леганес – Райо Вальєкано – 1:0

Гол: Карільйо, 14

Вилучення: Медран, 82 (друга жовта)