УКР РУС

"Евертон" вирвав нічию у матчі проти "Халл Сіті"

30 грудня 2016 Читать на русском

"Халл Сіті" у рамках домашнього матчу 19 туру чемпіонату Англії зіграв внічию з "Евертоном" (2:2).

Вже на 6 хвилині зустрічі захисник "Халл Сіті" Доусон відзначився голом після подачі з кутового. Матч проходив на зустрічних курсах, і було помітно, що "Евертон" за будь-яку ціну намагається відновити паритет. Під завісу першого тайму ліверпульцям таки вдалося зрівняти рахунок. Голкіпер "Халл Сіті" невдало зіграв кулаками на виході та зрізав м'яч у власні ворота.

У другому таймі глядачі стали свідками красивого гола зі штрафного у виконанні Снодграса. Відзначимо, що півзахисник "Халл Сіті" у цьому поєдинку двічі виконував стандартні положення, щоправда, після першого разу м'яч влучив у хрестовину.

Господарі поля намагалися не закриватися та діяти агресивно, проте ближче до завершення протистояння не втримали переможного результату, пропустивши гол на 84 хвилині. У підсумку напружений матч завершився результативною нічиєю із рахунком 2:2.

Англія. АПЛ, 19 тур

"Халл Сіті" – "Евертон" – 2:2

Голи: Доусон, 6, Снодграс, 65 – Маршалл, 45+2 (автогол), Барклі, 84

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу