УКР РУС

Ето’О знову забиває. Серія А. 20 тур. Підсумки

18 січня 2011

20 тур Серії А став багатим на голи, яких було забито 26. Безгольовою нічиєю завершився лише поєдинок "Наполі" - "Фіорентина".

Завдяки нічиїй неаполітанців у турнірній таблиці їх наздогнав “Лаціо”, а от “Мілан” скористатися втратою очок переслідувачів не зумів, оскільки не втримав перемоги у матчі з “Лечче”.

На гол Златана Ібрагімовіча на 49-ій хвилині “Лечче” відповів ударом Рубена Олівери за сім хвилин до завершення поєдинку. Влучний удар Златана Ібрагімовіча хоча й перемоги “Мілану” не приніс, проте став найкрасивішим голом у турі.

А от інша команда зі столиці моди - “Інтер”, схоже, потроху вибирається з кризи. У матчі з “Болоньєю” у нього не виникло проблем — 4:1. Найкращим у складі “нерро-адзуррі” був Самюель Ето’О, який став героєм туру. Окрім того, що він забив два дуже красивих голи, так ще й чудово розумівся з партнерами.

Тепер його від лідера бомбардирської гонки Антоніо ді Натале відділяє лише два влучних постріли.

А ді Натале забив свій 14 гол у чемпіонаті в поєдинку його “Удінезе” із “Дженоа”. Цього могло б і не статися, якщо б не помилився голкіпер генуезців Едуарду Карвалью. Його помилка на виході на 56 хвилині стала курйозом туру.

 

Перемога туру сталася у матчі “Чезена” - “Рома” - 0:1. До 89 хвилини “вовки”, попри те, що володіли ініціативою впродовж усього матчу, ніяк не могли пробити голкіпера господарів. Рятівником “Роми” став Фабіо Сімплісіо, влучний удар якого і приніс їй перемогу.

 

А от “Палермо” вкотре здивував. У матчі з “Кальярі” сицилійці нічого не змогли протиставити опонентам. На три голи господарів гості зуміли відповісти лише одним, який забив Хав’єр Пасторе. Попри гол, хотілося б сказати, що аргентинець в останніх матчах, як і в поєдинку проти “Кальярі”, занадто часто брав гру на себе і пробував самостійно вирішити долю епізоду. У класі Пасторе сумніватися важко, але чи не через брак командної гри “Палермо” не надто вдало грає в останніх поєдинках?