УКР РУС

Естерсунд – Зоря: передматчева прес-конференція Юрія Вернидуба

22 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер луганської Зорі Юрій Вернидуб відповів на питання журналістів напередодні матчу проти Естерсунда.

Був тривалий переліт. Погода теж зустріла нас не найкраща. Але в Україні ми звикли до таких погодних умов. Готові в усі зброї, так само, як і Естерсунд.

Громов: Налаштовані тільки на перемогу, щоб в матчі з Атлетіком все вже було спокійно

Я завжди намагаюся бути в гарному настрої. Кожна гра Ліги Європи це свято для нас. Хотілося б виступити якнайкраще в цьому році. Якщо в минулому році у нас, так би мовити, був перший раз в перший клас, то зараз у нас є шанс вийти з групи. Постараємося їм скористатися.

Хочу почати з компліменту Естерсунду. Мені дуже імпонує їхня гра. Видно руку тренера. Це не типова шведська команда, а команда, яка любить і вміє контролювати м'яч. Плюс хороші гравці в атаці. В особі Геро, Годдоса. Швидкі крайні захисника. Одним словом, Естерсунд – команда досить високого рівня.

Звичайно, є бажання взяти реванш. Перший матч програли. Хотілося б докласти максимум зусиль і домогтися позитивного результату.

Я говорив, і буду говорити: фаворитами нашої групи є Атлетик і Герта. Чемпіонат Німеччини і Іспанії не можна порівнювати з нашими чемпіонатами. Тому залишуся при своїй думці", – цитує Вернидуба офіційний сайт Зорі.

Нагадаємо, матч 5 туру Ліги Європи Естерсунд – Зоря відбудеться в четвер, 23 листопада. Час початку зустрічі – 20:00.