УКР РУС

Атлетіко розгромив Уеску: 6-й тур Ла Ліги, матчі вівторка

26 вересня 2018 Читать на русском

В матчі 6-го туру Ла Ліги Еспаньйол здолав Ейбар завдяки голу Ермосо, Реал Сосьєдад зіграв внічию проти Райо Вальєкано, а мадридський Атлетіко розбомбив Уеску.

Еспаньйол розпочав матч з двох гострих моментів біля воріт Дмітровіча, проте відзначитись не вдалось. Під кінець тайму вже Ейбар мав пару нагод, однак першу половину завершили без голів. А от в другій половині пощастило відзначитись Ермосо, який і приніс перемогу каталонцям.

Реал Сосьєдад приймав у рідних стінах Райо Вальєкано, вирвавшись уперед вже на 5-й хвилині гри – це Баутіста Йон отримав передачу на хід та вийшов сам-на-сам з голкіпером, пробивши точно у ворота. Втім, Райо Вальєкано наприкінці тайму притиснув басків, відігравшись на 31-й хвилині зусиллями Луїса Адвінкули, а через п'ять хвилин завдяки досить суперечливому пенальті взагалі вийшов уперед. Гості тримали переможний рахунок до 79-ї хвилини, коли Вілліан Хосе замкнув передачу Сальдуа точним ударом головою в дальній кут – 2:2. Цей гол виявився останнім у матчі.

В матчі між Атлетіко та Уескою все було дуже сумно для гостей "Ванда Метрополітано". Розгром було оформлено вже через півгодини після стартового свистка: на 17-й хвилині Антуан Грізманн відкрив рахунок ударом у пусті, на 30-й Партей з дальньої дистанції влучив прямо під штангу, а ще через чотири хвилини Коке замкнув закидушку Лемара. У другому таймі, як не дивно, голів забито не було.

Таким чином, Атлетіко набрав одинадцять очок та піднявся на третю сходинку в турнірній таблиці, Еспаньйол з десятьма опинився на п'ятій, а Реал Сосьєдад знаходиться на сьомій позиції, маючи у активі вісім очок. Ейбар із сімома пунктами опустився на одинадцяту позицію, в той час як Райо з чотирма залишив зону вильоту. Уеска з такою ж кількістю очок туди опустилася.

Чемпіонат Іспанії 2018/19, 6-й тур

Еспаньйол – Ейбар – 1:0

Гол: Ермосо, 68

Реал Сосьєдад – Райо Вальєкано – 2:2

Голи: Йон, 5, Вілліан Хосе, 79 – Адвінкула, 31, Трехо, 36 (пен)

Атлетіко – Уеска – 3:0

Голи: Грізманн, 17, Партей, 30, Коке, 34