УКР РУС

"Еспаньйол" переміг "Гранаду" Кравця

21 січня 2017 Читать на русском

В останньому матчі першого кола Ла ліги "Еспаньйол"вдома виявився дужчим за "Гранаду"– 3:1.

В попередньому турі "Гранада" не переграла "Осасуну", а "папуги" поступилися "Валенсії". На гру проти "Еспаньйола" тренер гостей Лукас Алькарас поставив до стартового складу ісландського новачка Інгасона (потрапив до Прімери з "Локерена").

Вже на старті матчу Хосе Антоніо Рейєс після помилки Табану чудовим обвідним ударом в дальній кут вивів каталонців вперед. Відразу ж Хурадо міг подвоювати перевагу, однак не влучив у чужі ворота. Не забиваєш ти… Андреас Перейра пострілом з штрафного рахунок зрівняв. Та до свистка на перерву Пабло П'ятті несильним і точним ударом знову наблизив господарів до перемоги.

На початку другого тайму Марк Наварро в стилі Рейєса забив третій гол "Еспаньола". На 58 хвилині Давід Лопес ледве не зробив рахунок непристойним, проте чудово зіграв голкіпер "Гранади" Очоа. Господарі більше не забивали та не пропускали. Наш Артем Кравець відбігав увесь поєдинок.

Завдяки цій перемозі каталонці набирають 26 очок, стільки само має 9-ий "Ейбар". В "Гранади" лишається 10 балів.

В рамках 20 туру "Еспаньйол" знову гратиме вдома, на цей раз проти "Севільї". "Гранада" спробує відібрати очки у "Вільяреалу".

Чемпіонат Іспанії, 19 тур

"Еспаньйол" – "Гранада" – 3:1

Голи: Х. А. Рейєс, 23, П'ятті, 32, Наварро, 48 – Перейра, 23