УКР РУС

Еріксен сподівається на повернення у футбол – данець написав повідомлення після втрати свідомості в матчі Євро-2020

13 червня 2021 Читать на русском

Генеральний директор Інтера Джузеппе Маротта поділився інформацією щодо стану хавбека міланців та збірної Данії Крістіана Еріксена.

"Хорошою новиною є те, що пізно ввечері Крістіан написав повідомлення в командний чат Інтера. Він заспокоїв усіх і сподівається на повернення. Я би сказав, що він почувається набагато краще. Динаміка віщувала щось жахливе, але, на щастя, все склалося не так. Весь вечір ми були в страху і хвилюванні, але все закінчилося добре.

Еріксен втратив свідомість на полі під час матчу Євро – жахливі кадри

Я не можу вдаватися в подробиці того, що сталося, тому що гравець перебуває під опікою лікарів збірної Данії. Буде правильно, якщо Данська федерація футболу зробить офіційну заяву. Найкраще, що я можу сказати, – було важливо, що Крістіан позитивно відреагував на втручання Сімона К'яера і медичного штабу, який перебував на стадіоні. Сьогодні ми можемо сказати, що трапилося, і цього достатньо.

Коли відбуваються такі речі, світ спорту об'єднується, було багато побажань і на адресу Крістіана, і на адресу клубу. Багато знаменитостей висловилися, як і менш відомі люди, а також вболівальники суперника. Ми єдині в тому, що бажаємо йому найкращого", – наводить слова Маротти Sky Sport Italia.

Нагадаємо, що лідер збірної Данії наприкінці першого тайму впав на газон без свідомості, після чого лікарі тривалий час робили масаж серця, а партнери своїми тілами закрили процес. Зрештою, Еріксена у кисневій масці винесли на ношах, а матч було призупинено.

Герой дня: Крістіан Еріксен виграв головний матч у кар’єрі і затьмарив карателів Росії, яким аплодує Україна