УКР РУС

Ель Класіко Барселона – Реал: як мадридські легенди Рауль і Касільяс ставили каталонців на коліна

27 жовтня 2018 Читать на русском

Перед матчем Барселони та Реала у 10-му турі чемпіонату Іспанії "Футбол 24" спільно з MEGOGO пригадує найкращі моменти в історії Класіко.

Вагомий слід в історії Ель Класіко залишили легендарні мадридські футболісти Ікер Касільяс і Рауль Гонсалес. Вони були лідерами та головними зірками Реала на старті нового століття. Кожен з них 37 разів виходив на поле проти Барселони, створивши чимало клопоту своєму принциповому супернику.

Ель Класіко Барселона – Реал: як Луїс Енріке карав суперників у принципових битвах по обидві сторони барикад

Рауль в 31 матчі Прімери забив каталонському гранду 11 голів – 3-й результат серед мадридських голеодорів. Загалом знаменитий 7 номер "вершкових" відзначився в Ель Класіко 15 разів – 4-й показник у принциповому протистоянні. Він в трьох сезонах поспіль оформляв дубль у ворота Барселони, змушуючи вболівальників "блаугранас" ловити тишу.

Касільяс відіграв проти Барселони не менше. Йому довелося тягнути удари Роналдінью, Ето'О, Анрі, Мессі, Іньєсти та ще багатьох зірок Камп Ноу. За 16 сезонів у першій команді Реала Ікер 3 рази піднімав над головою Кубок чемпіонів і 5 разів вигравав Прімеру, залишаючи Барселону позаду. Великий футболіст, справжній герой Реала.

Касільяс здобув 100-ту перемогу в Лізі чемпіонів – попереду лише Роналду