УКР РУС

Екс-зірка Манчестер Юнайтед намагається врятувати рідний клуб від банкрутства

30 квітня 2020 Читать на русском

Маруан Феллаїні, відомий за виступами у складі Евертона та Манчестер Юнайтед, виділить 3 млн євро допомоги бельгійському Стандарду, який може втратити професіональний статус.

Нагадаємо, льєжський Стадард ризикує втратити професіональний статус – "червоні" не зуміли пройти процедуру ліцензування на сезон 2020/21. Королівська бельгійська футбольна асоціація має сумніви щодо платоспроможності клубу.

Бельгійський гранд може втратити професіональний статус – він бився з Барселоною за Кубок кубків і перемагав Ворсклу

Маруан Феллаїні, який зараз виступає в Китаї за Шаньдунь Лунен, готовий допомогти рідному клубу. Саме у Стандарді 32-річний хавбек збірної Бельгії розпочав професіональну кар'єру. Колишній півзахисник Евертона та Манчестер Юнайтед готовий надати бельгійському клубу позику на суму 3 млн євро, повідомляє DH.

До 5 травня Стандард повинен надати фінансові гарантії, щоб пройти ліцензування, тому кошти Феллаїні необхідні, як ніколи. Окрім Маруана, допомогти "червоним" готові й інші його гравці – зокрема, Аксель Вітсель.

Льєжський клуб заснований у 1898 році. У клубному музеї "червоних" 10 чемпіонських титулів, 8 Кубків Бельгії та 4 Суперкубки королівства.

Відкрив рахунок – переміг. Українці на різних полюсах цікавого рейтингу, ПСЖ – найкращий в елітних лігах, Шахтар – в УПЛ