УКР РУС

Екс-захисник Шахтаря зіграв за ветеранів в окупованому Маріуполі – він пережив там пекло на початку війни

27 жовтня 2022 Читать на русском

Схоже, що не всі, хто бачив на власні очі "принади руского міра" мають огиду до окупантів – дехто забув пекло, яке пережив через росіян.

У Маріуполі, який був ледь не стертий з лиця землі російськими окупантами, 10 вересня провели матч ветеранів міста проти російського Курська. У складі Маріуполя вийшов колишній захисник Шахтаря Володимир Яксманицький, повідомляє Fanday.

Екс-форвард збірної України зіграв за ветеранів в окупованому Криму – команди вийшли в футболках з літерами "Z" та "V"

Екс-гравець "гірників" засвітився на кількох світлинах, які опублікували росіяни на своїх ресурсах. До того ж Яксманицький не посоромився пограти проти окупантів за команду так званої "ДНР". Найдивовижніше, що зрадник не так давно розповідав, яке пекло пережив, коли росіяни знищували Маріуполь.

Зазначається, що Яксманицький тепер активно бере участь у пропагандистських заходах та навіть встиг з'їздити до Росії, де подарував футболку ФК Маріуполь представнику однієї з компаній країни-агресора.

Нагадаємо, що Яксманицький виступав за Шахтар із 1995 по 1999 рік, зігравши за донецький клуб 64 матчі, відзначившись шістьма голами. Також у його кар'єрі значаться донецький Металург, Сталь, Кривбас, Іллічівець та Зоря.

"Лягав спати, молився і чекав, що прилетить": захисник Шахтаря провів три пекельні тижні у Маріуполі в розбитому будинку