УКР РУС

Екс-тренер Зорі вже програє на новому місці: "Я розумію ситуацію в місцевому футболі, але не хочу, щоб мене покарали"

10 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Головний тренер Спартака Ненад Лалатовіч прокоментував поразку від Железнічар (1:2) у матчі 18-го туру Суперліги Сербії.

"Ми перемогли самі себе. Чесно. Хотіли виграти, викладалися, але не вийшло, а було десять замін і стільки затримок, і лише три хвилини компенсованого часу.

Розкішна гармата Герреро і "зимове золото" Вернидуба у відеоогляді матчу Кривбас – Зоря – 2:2

Розумію ситуацію в сербському футболі й чому сьогодні треба було три хвилини, але я не буду багато говорити. Я тільки що прийшов в Спартак, не хотів би, щоб мене відразу покарали. Вітаю Железнічар з перемогою, а тепер переходимо до матчів проти Црвени Звезди та Нові Пазар", – цитує фахівця Sportal.

Нагадаємо, що Ненанд Лалатовіч влітку 2023 року очолив Зорі. Утім, сербський тренер після п'ятого туру пішов у відставку.

Наразі Лалатовіч працює із сербським Спартаком, який програв Железнічарам (1:2) у 18 турі чемпіонату Сербії. Команда екс-тренера Зорі перебуває на восьмій позиції з 22 набраними очками.

"Лобановський дуже дошкуляв": легенда Карпат – про обстріли Харкова, золотий матч Динамо-1961, кепку, що врятувала життя