УКР РУС

Екс-тренер збірної України постраждав від ракетної атаки росіян по Одесі: "Під час удару я був у кімнаті"bomb

29 березня 18:08 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Культовий український тренер Семен Альтман розповів про жахіття, яке довелось пережити йому та його родині.

"Ми всі живі, проте постраждали сильно. Всі вікна в моїй квартирі вибило. Що тут скажеш... Коли тебе це не торкається, то до цього можна ставитись більш-менш стримано, однак коли торкається – то вже зовсім інше.

"Оркостан, подивіться, як Україна грає на Євро через VPN": вінгер Шахтаря потролив Росію після тріумфу Реброва і Ко

У момент удару я був у кімнаті. Те, що відбулося після вибухів, передати дуже важко. Спочатку був один вибух, потім другий, після якого полетіли вікна, попадали картини та все, що висіло на стінах. І все це на моїх очах. Слава Богу, що ні я, ні діти, які були по сусідству, не постраждали.

Два дні після цього перебував у прострації. Завдяки футбольній братії з-поміж моїх вихованців, з ким мені доводилось працювати, вдалося розібрати завали і винести сміття. А наразі я разом із донькою переїхав в інше помешкання.

Скоріше б закінчилась війна, у якій ми усі страждаємо від негідників, нелюдів. А щодо всього іншого – розберемося", – сказав Альтман у коментарі Sport.ua.

Нагадаємо, 77-річний фахівець тренував Чорноморець, московське Динамо, донецький Металург, Маріуполь, Таврію, Балкани, молдовський Зімбру та російський Луч-Енергія, олімпійську збірну Кореї, збірну Молдови, а також збірну України (2003-2007 та 2010-2011 рр.).

"Якщо я не вб'ю росіянина, він це зробить зі мною": життя без сну, 30-річні котики на дивані – футболіст на передовій