УКР РУС

Екс-тренер клубу УПЛ пригадав найдивакуватішого легіонера – підписав контракт і зник, був за ґратами через наркотики

1 березня 13:10 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Колишній головний тренер Львова та запорізького Металурга Жилмар розповів, з яким найдивнішим гравцем співпрацював в Україні.

"Легіонери запорізького Металурга чудили? Не без цього. Якщо брати Жуніора – справжній професіонал своєї справи. Чому ним не зацікавились Шахтар або Динамо – не знаю. Настільки технічно обдарованих футболістів я не зустрічав в своєму житті.

Жилмар намагався влаштувати Соболя в академію Барселони – гравець не скористався шансом

Повна протилежність – Джефферсон. Дуже смішний чувак. Він грав в дублі Інтернасьйонала, але мав проблеми з законом. Довго сидів через наркотики. Вийшов з в'язниці, приїхав в Україну на перегляд. Підписав контракт, перша зарплата – 10 тисяч доларів. Ніхто його не міг знайти. І понеслося. Президент клубу був розлючений. Вимагав, щоб я знайшов його негайно.

В мене не було машини на той момент. Проїхав все Запоріжжя на таксі. Знайшовся він в готелі Інтурист. П'яний, пляшка шампанського, кілька дівчат. Пройшов час, контракт розірвали. Через деякий час дізнаюсь, що він знову потрапив у в'язницю Сан-Паулу", – поділився Жилмар в інтерв'ю Українському футболу.

"Мені пенальті не треба. Поставте два штрафних": культовий капітан про Бібу, українського Гаскойна і зрадника з Херсона