УКР РУС

Екс-тренер Динамо продовжить кар'єру в албанській першості

16 липня 2021 Читать на русском

Дієго Лонго, колишній асистент Мірчі Луческу в Динамо, спробує свої сили у статусі головного тренера албанського Кукеса.

Албанський Кукес у своєму Facebook оголосив про прихід Дієго Лонго на посаду наставника команди. Клуб не називає термін контракту, але Transfermakt стверджує, що спеціаліст підписав угоду до літа 2022 року.

Динамо визначилось із транслятором матчів УПЛ на сезон 2021/22, – джерело

"Я дуже вірю у футболістів і клуб, у якому вони грають. Я їх ще не тренував, але знаю, що є нові та досвідчені гравці. Можу відзначити бразильця, який нещодавно приєднався. Ми не будемо виходити на поле так, ніби ми виграли матч, будемо працювати, щоб здобути перемогу.

Раніше я працював лише у статусі помічника тренера? Флік, Тухель та Моурінью також працювали асистентами, тож я сподіваюся піти їхнім шляхом. Працювати у великих клубах – це привілей. Я мав контракт з київським Динамо і вирішив піти, щоб розпочати досвід тренерської діяльності. У нас важливі цілі.

Цілі клубу чіткі: бути конкурентоспроможними. Зараз я не можу сказати, що ми виграємо чемпіонат. Ми зробимо все можливе. Що стосується трансферів, я переговорю з керівництвом. Я не кажу про імена, але я поговорю з клубом про те, які гравці повинні сюди прийти", – відповів Лонго на питання журналістів.

Нагадаємо, Лонго покинув Динамо 5 січня, пропрацювавши у київському клубі півроку. У тренерському штаб Мірчі Луческу він виконував обов'язки тренера з фізпідготовки, а також відповідав за вирішення проблем футболістів з м'язовими ушкодженнями.

Ребров ризикує у зачарованому колі без прогресу: хто винен і з ким потрібно прощатися?