УКР РУС

Екс-легіонер Шахтаря озвучив амбітну мету після приходу до несподіваного лідера УПЛ

19 жовтня 2023 Читать на русском

Захисник Полісся Лукас Тейлор поділився думками щодо свого переходу до житомирського клубу.

"Чому вирішив продовжити кар'єру в Поліссі? Я ще трохи раніше відзначав – коли я отримав пропозицію і побачив коротку презентацію, вже тоді я зрозумів, що плани розвитку проєкту є дуже масштабними. Мене вразила і інфраструктура клубу, яку я можу назвати найкращою в Україні.

Полісся оголосило про підписання зіркового екс-легіонера Шахтаря

Думаю, що при належній самовіддачі, усі ті цілі, які ставить клуб, а саме участь в єврокубках – їх цілком можна досягнути. Особисті цілі в Поліссі? На це питання можна відповісти насправді дуже коротко: я хочу стати кращим гравцем ліги на позиції крайнього правого захисника, хочу разом із командою виграти титул та вдало виступати в єврокубках", – поділився Лукас Тейлор у коментарі офіційному сайту Полісся.

Нагадаємо, Тейлор вперше з'явився в Україні в липні 2018 року, прийшовши в оренду у Львів з Палмейраса. У січні 2020-го він став повноцінним гравцем СК Дніпро-1, перейшовши з португальського Ешторіла за 5 тисяч євро (за даними Transfermarkt). В липні 2021-го вільним агентом приєднався до ПАОКа, звідки відправлявся о оренду в Шахтар. У липні 2023-го "гірники" викупили Лукаса за 300 тисяч євро, однак не знайшли йому місця у складі. З 1 вересня він перебував без команди.

Трубін для Ліверпуля чи Баварії? Бенфіка потирає руки, чіткі менеджерські рішення і велике майбутнє – в ауті лише Шахтар