УКР РУС

Екс-легіонер Динамо відхрестився від дітей, народжених від українки: "Повірте мені, це все шантаж"

7 травня 2023 Читать на русском

Колишній нападник Динамо Браун Ідейє вкотре спростував інформацію, що встиг завести кількох дітей поза шлюбом від українки у період виступів за киян.

"Як у справжнього професіонала, моя рутина завжди була строго зосереджена навколо клубної діяльності, тренажерної зали та сім'ї, з невеликим або нульовим часом та простором для зовнішнього спілкування, не кажучи вже про те, щоб мати таємні позашлюбні зв'язки протягом тривалого часу, які могли б призвести до появи трьох дітей.

"Мої адвокати просили Мілевського вплинути на Брауна": мати дітей Ідейє звинувачує екс-динамівця в несплаті аліментів

Це неможливо, враховуючи ще й усю увагу з боку засобів масової інформації до мене як одного із найважливіших гравців тоді в Україні, а потім і в інших країнах, де я також грав. Ці шантажисти завжди з'являються у ЗМІ й відправляють одну і ту ж саму петицію до моїх клубів щоразу, коли я підписую новий контракт. Це своєрідний засіб тиску на мене, щоб я зв'язався з ними для врегулювання ситуації та виплати викупу.

Небагато людей, які дійсно близькі до мене, можуть сказати, що я сімейна людина, яка любить свою дружину та дітей. Будь ласка, повірте мені, це все шантаж", – наводить слова Ідейє Sports247.ng.

Нагадаємо, Ідейє виступав за Динамо з 2011 по 2014 роки і в 74 матчах забив 34 голи. З 2016 року триває історія щодо нігерійця та українською дівчини Яни, яка нібито народила від екс-нападника киян двох дітей.

"Ідейє обіцяв одружитися з нею". Адвокат – про наслідки роману нігерійського екс-форварда "Динамо" із українкою