УКР РУС

Екс-гравець збірної України Голайдо завершив кар'єру після виступів у чемпіонаті Криму

19 липня 2017 Читать на русском

Колишній півзахисник і захисник донецького Металурга та сімферопольської Таврії Денис Голайдо зав'язав з футболом після поневірянь у чемпіонаті на окупованій Росією території.

"У міжсезоння я все ретельно обдумав і вирішив закінчити кар'єру професійного футболіста. Останнім часом мене переслідували травми – два переломи ребер і гомілки. Подумав і вирішив далі не гробити своє здоров'я.

Голайдо: Україна хоче, щоб ми в Криму померли у темноті, без світла, води та газу?

Не скажу, що це було спонтанно, досить тривалий час готував себе до цього і ось прийшов до думки, що пора закінчувати. А остання травма в матчі з "Євпаторією" (30 квітня) стала, як кажуть в таких випадках, знаковою. Пора було приймати рішення.

Планую залишитися у футболі, але в якій якості ще остаточно для себе не вирішив. Якщо і замислюватися про кар'єру головного тренера, треба починати з азів професії і багато чому вчитися, навіть якщо намагатися стати помічником тренера. Але в будь-якому разі працювати буду в Криму", – цитує Голайдо офіційний сайт ТСК-Таврія, за яку він останнім часом виступав.

Нагадаємо, Голайдо увійшов до збірної Криму наприкінці 2016 року разом зі ще кількома відомими українськими футболістами. За національну збірну України Денис провів 4 матчі і навіть відзначився асистом на Андрія Шевченка. З Таврією Голайдо вигравав Кубок України-2010.