УКР РУС

Екс-гравець Мілана Хонда запропонував послуги своїй колишній команді

30 вересня 2019 Читать на русском

Японський гравець і тренер намагається працевлаштуватися у Європі – Кейсуке Хонда запропонував допомогу Манчестер Юнайтед та Мілану.

Колишній півзахисник Мілана і збірної Японії Кейсуке Хонда звернувся до італійського клубу, запропонувавши йому свою допомогу. "Дзвоніть, якщо я вам знадоблюся. Я завжди хотів допомогти вам, зв'яжіться зі мною", – написав Хонда на своїй сторінці у соціальній мережі Твіттер, позначивши у записі офіційний акаунт Мілана.

Хонда очолив збірну Камбоджі

До слова, за кілька днів до цього Кейсуке зробив подібну пропозицію у Твіттері і манкуніанському клубу: "Манчестер Юнайтед, зробіть мені пропозицію. Мені не потрібні гроші, але мені треба грати у відмінній команді з відмінними партнерами!".

Мілан продемонстрував найгірший старт в чемпіонаті Італії за 81 рік

Нагадаємо, Хонда виступав за Мілан з 2014 по 2017 рік – він провів 92 матчі, забив 11 м'ячів і віддав 14 результативних передач. У складі італійської команди японець виграв Суперкубок Італії. Сьогодні 33-річний хавбек, який є вільним агентом, очолює збірну Камбоджі.

Мілан під керівництвом Марко Джампаоло видав найгірший старт з сезону-1938/39 – "россонері" зазнали трьох поразок в шести матчах на старті сезону.

Іньєста, Озіл, Маскерано та ще 7 зірок, які завершили виступи за збірні в 2018 році