УКР РУС

Екс-гравець Ліверпуля знищив Салаха: "Він навіть не може віддати пас на п'ять метрів"

21 березня 2020 Читать на русском

Колишній півзахисник мерсисайдців Дон Хатчісон порадив головному тренеру "червоних" Юргену Клоппу позбутися Мохамеда Салаха і запросити на місце єгиптянина Джейдона Санчо з дортмундської Борусії.

"Я спостерігаю за Мохамедом Салахом щотижня, і його показники вражають. Ти дивишся на Салаха і бачиш хлопця, який творить геніальні речі, але більшість базових речей він робить так погано, що в це неможливо повірити.

Букмекери визначили чемпіона Англії та почали виплачувати гроші

Він навіть не може віддати пас на п'ять метрів. Таке враження, що він взагалі не ділиться м'ячем і намагається обіграти кожного, на якому боці поля б не перебував. Якщо він зміщується з правого флангу в центр, то ніколи не зробить точний пас на нападника.

Ти дивишся на нього і думаєш: "Юрген Клопп і його тренерський штаб повинні були попрацювати над цим". Але він до тепер дуже, дуже погано робить базові речі. При цьому його показники лякають, адже він забиває неймовірну кількість голів у Прем'єр-лізі і Лізі чемпіонів. Не зрозумійте мене неправильно, я нікого не пропоную продавати, але коли б я був Юргеном Клоппом, і мені б хтось запропонував Джейдона Санчо в обмін на Мо Салаха, я б подумав над цим", – цитує Хатчісона ESPN.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Санчо є одним з пріоритетів у трансферній політиці мерсисайдців. Екс-наставник дортмундців Юрген Клопп особисто зацікавлений у послугах 19-річного півзахисника і завдяки чудовим відносинам зі своїми колишніми роботодавцями зможе домовитись про трансфер Джейдона у Ліверпуль.

Клопп націлився на двох суперзірок Бундесліги – Ліверпуль має величезні козирі в переговорах