УКР РУС

Екс-гравець Динамо назвав єдиний клуб України, у який хотів би повернутись

30 червня 2022 Читать на русском

Захисник польської Корони Кирило Петров розповів про свій перехід до чемпіонату Польщі та бажання повернутись на Батьківщину.

"Я не хотів покидати Колос. Але така ситуація склалася в нашій країні… Перш за все, думав про безпеку своїх дітей. Я зібрав речі й на наступний день після початку війни поїхав у Чернівецьку область. Потім мені зателефонували з Корони хлопці, з якими я раніше грав. Вони самі на мене вийшли, сказали приїжджати до них, бо там моя сім’я була б у безпеці.

Екс-захисник Динамо офіційно продовжить кар'єру у чемпіонаті Польщі

Я переговорив з Андрієм Анатолійовичем Засухою (президентом Колоса, – прим.). Сказав, що не хочу йти, але така ситуація, що просто хочу вивезти дітей та бути з ними в безпеці. Ми в Києві були 10 днів під сиренами. Вся Україна себе некомфортно почуває під ці сирени, дітям краще про це не чути. Не хочу, щоб вони травмувалися психологічно.

Колосу сказав, що в майбутньому ще хочу співпрацювати. Можливо, не в статусі гравця, а в структурі клубу. Хотів би віддячити Андрію Анатолійовичу, він багато в чому мені допоміг", – поділився Петров у коментарі Футбол News.

Нагадаємо, Петров – вихованець Динамо, де й розпочав професіональну кар'єру у 2006 році. Встиг пограти також за Кривбас, Говерлу, Арсенал, Олімпік, Колос, казахський Ордабаси та азербайджанський Нефтчі. Transfermarkt оцінює гравця у 350 тисяч євро.

Росія напала на Україну: загибель футбольного тренера, поразка Динамо і трансферна сага Довбика (LIVE)