УКР РУС

Дженоа програла Болоньї в останньому матчі у Серії А

21 травня 2022 Читать на русском

Болонья в рамках виїзного матчу 38-го туру Серії А здобула мінімальну перемогу над Дженоа. Звіт читайте на "Футбол 24".

Програму дня в Італії відкривала зустріч у Генуї між Дженоа та Болоньєю. Турнірного значення вона не мала, адже кривдники Андрія Шевченка давно втратили шанси на порятунок прописки в Серії А. Гості ж више 12-го місця не піднялися б.

Шевченко розкрив ключову причину свого відходу з Дженоа – українцю не дали обіцяного помічника

Єдиною мотивацією для команд могло стати бажання грюкнути дверима на прощання. Крім того, Болонья могла б реабілітуватись за домашній розгром від Сассуоло. Матч дійсно виявився цікавим і досить рівним. В першому таймі Дженоа діяла активніше й гостріше, однак конвертувати свою перевагу в забитий м'яч "грифонам" не вдалося.

Гості краще зіграли по перерві, але з реалізацією також були проблеми. Тим не менш, на 66-й хвилині їм вдалося відкрити рахунок, а допомогли у цьому генуезці: після вкидання з аута Барроу влетів на лівий край штрафного й спробував обігратись з партнером – м'яч влучив у ногу Естігору й ідеально відскочив назад на Мусу. Після цього нападник вистрілив з близької відстані з гострого кута. Шемпер не виручив. 0:1!

Цей гол виявився єдиним у зустрічі. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Болоньї й прощання Дженоа із Серією А.

Рома відкрила останній тур Серії А, розгромивши Торіно – Аталанта втратила шанси на Лігу Європи