УКР РУС

Дженоа переміг Кротоне, К'єво зіграв внічию з Торіно

14 квітня 2018 Читать на русском

Матчі італійських середняків проти аутсайдерів Серії А не завершились без сенсацій.

І для Кротоне, і для К'єво, набір очок має важливе значення, адже команди знаходяться у зоні вильоту та недалеко від неї. У 32 турі обидва колективи мали матч проти міцних середняків – Дженоа та Торіно. В них аутсайдери зіграли по-різному.

Генуезці вже на 28-й хвилині за рідних трибун вийшли вперед – ворота Кротоне після передачі Медейруша вразив Бесса. Після цього господарі тиснули весь перший тайм, і лише у другому гості трохи вирівняли гру. Тим не менш, забити гол за умови, коли ти жодного разу не потрапив у ствір, важко, а тому матч цілком логічно завершився перемогою Дженоа – 1:0.

К'єво в себе дома приймав досить грізний Торіно. Веронці відверто відбивалися від туринців, не зумівши нанести у першому таймі жодного удару та володіючи м'ячем не більше 35% часу. У другому таймі гру вдалося трохи вирівняти за рахунок великої кількості фолів, в результаті чого наприкінці гри червону отримав захисник "вершників" Бані. Тим не менш, тиск гостей так нічого й не дав Белотті та компанії – арбітр після фінального свистка зафіксував нульову нічию.

Таким чином, Дженоа набирає 38 очок, займаючи 11 сходинку та відірвавшись від Болоньї на відстань однієї перемоги. Кротоне залишається на 18 позиціх з 27 очками, втративши можливість вискочити із зони вильота та відірватись від Верони, яка має 25 очок. К'єво набирає 30 очок, залишившись на 16 місці, а Торіно не зумів наздогнати Сампдорію та Аталанту, у яких по 48 очок. Наразі у "биків" 46 очок – і це при тому, що у конкурентів ще є гра в запасі.

Чемпіонат Італії, 32 тур

Дженоа Кротоне 1:0

Голи: Бесса, 28

К'єво Торіно 0:0

Вилучення: Бані, 88