УКР РУС

Гол та вишуканий асист Маліновського у відеоогляді матчу Дженоа – Аталанта – 3:4

15 травня 2021 Читать на русском

Аталанта перестріляла Дженоа в 37-му турі Серії А, а Руслан Маліновський своїми результативними діями долучився до результативної перемоги. Дивіться відео голів та огляд найцікавіших моментів матчу Дженоа – Аталанта на Футбол 24.

Маліновський потрапив у стартовий склад Аталанти на матч 37 туру Серії А проти Дженоа. У дебюті зустрічі українець оформив асист, класно віддавши у розріз на Сапату. Так Аталанта повела в рахунку.

А всередині першого тайму Аталанта подвоїла перевагу. Сапата віддав "борг" Маліновському, викотивши м'яч на порожні ворота. Руслан не схибив! Перемога бергамаскам дуже потрібна, адже вони борються з Ювентусом, Міланом і Наполі за Лігу чемпіонів. Руслан у розкішній формі. З початку квітня він відзначається результативними діями в кожному матчі. За десять останніх турів Маліновський настріляв 6 голів і 9 асистів. До перерви Руслан взяв участь у гольовій атаці, точно навісивши на Хатебура, який головою скинув на Госенса.

На початку другої половини Шомурудов більярдним ударом відквитав один м'яч, але одразу відзначився Пашаліч. Втім, Дженоа не здалась і зуміла забити ще двічі – голи в активі Пандєва та того таки Шомурудова, але Аталанта втримала перемогу в надрезультативній перестрілці.

Дженоа – Аталанта: Маліновський голом та асистом увійшов в історію бергамасків – третя поспіль ЛЧ забезпечена