УКР РУС

Двічі зірвався трансфер у Реал, була інформація про Динамо, а за Україну не гратиму, – Моха у "Футбольний на голову"

20 січня 2018 Читать на русском

Півзахисник донецького Олімпіка розповів. як проходив перегляд у мадридському Реалі та чи були переговори з київським Динамо.

"Чи хотіло мене Динамо? Це не 100 відсотків. Просто були такі новини. На мене з переговорами не виходили. Чи готовий я до такого клубу? Конкуренція – це завжди добре для футболіста.

Моха: Сиділи з другом в ресторані у Донецьку, тут зайшли сепаратисти – почали громити вітрини, бити офіціанта

У 18 років я грав у юніорах і пішов на перегляд у Реал. Вони сказали, що переглянуть мене і тоді підпишемо контракт. Дали мені форму, залишилось 5 хвилин до тренування, але лікарі виявили у мене травму. Там зі мною були Хесе, Мората.

Був другий раз, але виникли проблеми з моєю командою. Вони не відпустили мене і сказали: "Ти повинен вийти на наступну гру". І Реал уже не виходив на контакт. Втрачений шанс. Потім був 4-й дивізіон Іспанії", – пригадав Моха.

"Хто найжорсткіший футболіст УПЛ? Федецький. Я від нього по ногах не отримував, але багато бачив.

Що здивувало тут? У Марокко зараз кращі дороги, ніж в Україні. Збірна України? Я хочу грати за Марокко. На мене вже виходив другий тренер моєї збірної. Вони стежать за мною. Я вже готовий за нею грати, але тренер поки так не думає. Футболісти отримують в Марокко по 15-20 тисяч доларів, але зарплати і пенсії там маленькі. В Олімпіку мало платять? Вистачає. Взагалі в Україні невеликі зарплати.

Будь-який футболіст любить погуляти. Скільки я ходжу в клуб? 5 разів на тиждень (сміється, – прим. "Футбол 24"). Ні, я раз на місяць, але не п'ю і не курю. Марихуана? Потім скажу, хаха. Ні, насправді не пробував.

Моя сім'я має бізнес у Бельгії. Ми випікаємо хліб для великих магазинів. Перебратись в Україну? Ні, тут дуже складна мова. Я знаю російську, англійську, іспанську та арабську, розумію українську мову", – зізнався також марокканець.