УКР РУС

Дулуб: На гравців тиснуло велике бажання якомога далі відійти від зони вильоту

2 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Карпат" Олег Дулуб прокоментував перемогу над "Сталлю" (2:0) у матчі 23-го туру УПЛ.

"Перед тим, як будувати стратегію на матч ми вивчили статистику виступів "Сталі" у передсезонній підготовці і на стартовому відрізку другої половини чемпіонату. Вони набрали багато очок, чимало перемагали.

У першому таймі грали агресивно. Однак потім "Сталь" підтисла і ми сіли ближче до своїх воріт. Ми знайшли свої моменти і змогли їх реалізувати.

Травма Ксьонза? У нього є своя історія травм. Він досвідчений футболіст. Його гра побудована на вибухових ривках, різких розворотах, тому додаткове навантаження падає на опорно-руховий апарат. Плюс ще його вік. Відзначу, що й футболісти "Сталі" грають дуже жорстко. В чемпіонаті України "Сталь" найбільш агресивна команда в єдиноборствах.

В першому таймі ми грали більш вдало, адже тиждень готувались до пресингу суперника і в награвали швидкі виходи в контратаку. В другому таймі десь не виходило через певні психологічні причини. В першу чергу, через велике бажання гравців якомога далі відійти від зони вильоту.

Було дуже приємно поїхати в Карпати на презентацію форми. Це хороша психологічна розрядка перед відповідальними матчами", – цитує Дулуба офіційний сайт "Карпат".

"Карпати" – "Сталь" – 2:0. Відео голів і огляд матчу

"Карпати" обіграли "Сталь" завдяки дублю Гладкого

, а також у Viber