УКР РУС

Дружина Ярославського катається на яхті, яку обіцяли продати ще в березні – президент Металіста швидко відреагував

17 серпня 2022 Читать на русском

Український мільйонер все ще не продав свою розкішну яхту, хоча обіцяв це зробити майже півроку тому.

Сьогодні, 17 серпня, Українська правда повідомила, що 60-метрову яхту Kaiser, яка належить Олександру Ярославському і оцінюється в 50 мільйонів доларів США, помітили неподалік Ніцци. Журналісти протягом кількох днів спеціально приїжджали в місто Антіб, щоб побачити її пасажирів.

Ярославський захищав інтереси російського бізнесу в Україні – поліція розпочала розслідування по трьох статтях

Зрештою, за допомогою дрона на яхті зафіксували жінку, схожу на дружину Ярославського – Марину Свентицьку. Саме вона з подругами і відпочиває на судні, яке зараз дрейфує біля берегів острова Мілос у Греції.

Зауважимо, ще на початку березня Ярославський заявив, що продасть яхту, а гроші віддасть на відновлення Харкова, який продовжує страждати від російських злочинців. Відповідно, мільйонер не дотримав слова, хоча минуло майже півроку.

Бізнес-група DCH, власником якої є 62-річний Ярославський, оперативно опублікувала офіційну заяву стосовно яхти. "Як вже повідомлялося раніше, яхту Kaiser, яка належить Олександру Ярославському, виставлено на продаж. Намір продати її залишається незмінним, так само, як цільове спрямування коштів від продажу – на відбудову Харкова", – йдеться у заяві DCH.

У лігві ворога: Коваль зупиняв Мілевського і виходив в ЛЧ, а зараз живе в Придністров'ї – як він до цього докотився?