УКР РУС

Друга ліга: Метал з історичним рекордом відвідуваності і шедевром розгромив Дніпро Черкаси, МФК Металург знищив Нікополь

28 березня 2021 Читать на русском

Відбулись недільні поєдинки у рамках 14-го туру Другої ліги. Читайте звіт про поєдинки на "Футбол 24".

Друга ліга 2020/21, 14-й тур

МФК Металург – Нікополь – 7:1

Голи: Сидоров, 5, 85, Загальський, 10, Сарапій, 45+1, (пен.), 46, (пен.), Олійник, 82, Верховальський, 90+3 – Бейер, 1

Ужгород – Оболонь-2 – 4:2

Голи: Ряшко, 11, (пен.), 40, Машталір, 42, Чонка, 80 – Руденко, 3, Ульянченко, 90+4, (пен.)

Яруд – Таврія-Сімферополь – 2:0

Голи: Лисенко, 41, Мочевінський, 85

Метал – Дніпро Черкаси – 5:0

Голи: Фомін, 2, Люлька, 40, Підлепенець, 45, Демченко, 50, Балулі, 62 (пен)

МФК Металург приєднався до трійки лідерів групи Б, розгромивши Нікополь. Початок був за гостями – Бейер вже на першій хвилині відкрив рахунок у матчі. Втім, Металург до десятої хвилини вийшов вперед завдяки голам Сидорова та Загальського. Сарапій наприкінці першого та на початку другого таймів оформив дубль, двічі реалізувавши пенальті, а Сидоров, Олійник та Верховальський остаточно принизили Нікополь.

Друга ліга: Діназ із "виставою" форварда очолив турнірну таблицю, Кривбас розбомбив Реал Фарму із покером нападника

Ужгород переміг дубль Оболоні. І знову гості вийшли вперед на початку зустрічі – Руденко відкрив рахунок на 3 хвилині. Ряшко на 11 хвилині вирівняв положення ударом з пенальті, а перед перервою він та Машталір зробили перевагу Ужгорода переконливою. Наприкінці зустрічі команди обмінялись голами, що дозволило Ужгороду знову піднятись на перше місце, обігнавши Діназ за особистими зустрічами.

Яруд впевнено обіграв Таврію-Сімферополь. Для перемоги вистачило двох м'ячів: Лисенко наприкінці першого тайму та Мочевінський наприкінці другого принесли перемогу своєму клубу.

Ігровий день завершував матч між Металом та черкаським Дніпром. Харків'яни вже на 2 хвилині шокували гостей – Фомін на класі забив із гострого кута. До перерви Кредлу вдався шедевральний удар зі штрафного з метрів 30-ти, а Підлепенець на останніх секундах добив черкащан. У другій 45-хвилинці Метал продовжив знущання, вразивши ворота ще двічі. У підсумку – розгромні 5:0. Метал закріпив лідерство у групі Б, набравши 32 залікові бали, Дніпро з Черкас залишився десятим.

Зауважимо, це протистояння привернуло неабияку увагу вболівальників, яких на ОСК Металіст завітало 8648. Це рекорд відвідуваності Першої та Другої ліг сезону 2020/21. Ба більше, це друга в історії кількість глядачів на матчі Другої ліги, рекорд був встановлений у кампанії 2017/18 на поєдинку Металіст 1925 – СК Дніпро-1 (14521 вболівальник).

Відео шедевра:

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ДРУГОЇ ЛІГИ