УКР РУС

Друга ліга: Кривбас розтрощив Таврію-Сімферополь та вийшов на друге місце, Оболонь-2 розписала нічию з Черніговом

18 квітня 2021 Читать на русском

Відбулись недільні поєдинки 18-го туру Другої ліги. Звіти з матчів читайте на "Футбол 24".

Друга ліга, 18-й тур

Балкани – Енергія Нова Каховка – 1:0

Гол: Приблуда, 42

Вилучення: Студенко, 73 (Енергія), Гаврилюк, 90 (Балкани)

Кривбас – Таврія-Сімферополь – 5:0

Голи: Фатєєв, 1, 58, Пятов, 27, Рябов, 45+1, Черній, 48

Вилучення: Попчук, 85 (Кривбас)

Чернігів – Оболонь-2 – 1:1

Голи: Койдан, 66 (пен) – Коваленко, 24

Вилучення: Кривобороденко, 79 (Чернігів)

Енергія завітала в гості до Балкан. Команди демонстрували відкритий футбол, але гострих моментів було обмаль. Єдиний гол у першому таймі та, як потім виявилось, у зустрічі забили Балкани зусиллями Приблуди. Богдан заробив небезпечний штрафний поблизу карного майданчика і сам взявся його реалізовувати. Красивий, але не надто потужний удар не зумів парирувати голкіпер. Перемога підняла команду з Одеської області на 6 сходинку (16 залікових балів) і тепер вона дихає у спину Енергії, у якої 17 очок та 5 місце.

Друга ліга: Ужгород повернув собі лідерство, Метал продовжив неймовірну серію, Карпати Львів поступились Галичу

Кривбас влаштував знущання над Таврією-Сімферополь. Вже на першій хвилині "червоно-білі" забили зусиллями Фатєєва. Опісля Пятов отримав пас із глибини, дуже легко прибрав захисника та вийшов на побачення з голкіпером, розвівши його і м'яч по різних кутах. А поставив ефектну крапку у першій 45-хвилинці Рябов ударом з льоту. По перерві ситуація не змінилась. Черній чи не в першій атаці забив після метушні у штрафному суперника, а Фатєєв оформив дубль. Ложкою дьогтю для Кривбаса у цьому матчі став другий "гірчичник" Попчука за грубий підкат на останніх хвилинах. Розгромна звитяга вивела криворіжців на друге місце групи Б з 34 очками, херсонці залишились четвертими, маючи у своєму активі 28 залікових балів.

Чернігів та Оболонь-2 розписали гольову нічию та закрили ігровий день у Другій лізі. Перший м'яч у зустрічі до свого активу записав Коваленко, вразивши дальній кут чернігівців точним ударом головою після подачі з кутового. У другому таймі кияни не зуміли втримати перевагу і пропустили м'яч із пенальті. Більше голів команди не забивали. Чернігів після 18-ти турів залишився з 13-ма пунктами на 10 сходинці групи А, Оболонь-2 відстає на 2 очки та зафіксувала за собою 11 місце.

Турнірна таблиця Другої ліги