УКР РУС

Дракслер заявив про бажання залишити "Вольфсбург"

3 серпня 2016 Читать на русском

Зірковий вінгер збірної Німеччини і "Вольфсбурга" Юліан Дракслер висловив бажання змінити команду найближчим часом.

В інтерв'ю німецькому виданню Bild вінгер "Вольфсбурга" повідомив, що не має бажання виступати за клуб. Дракслер згадав той час, коли ним цікавився "Ювентус", але через відсутність домовленості "Шальке" із туринським клубом, йому довелося перейти до "Вольфсбурга".

"Це честь для мене – бути об'єктом цікавості "Ювентуса". Вони так сильно намагалися підписати мене, і я завжди був готовий піти їм назустріч. Я домовився з ними про умови особистого контракту, але клуби не могли знайти спільної мови між собою. Тож я приєднався до "Вольфсбурга" тоді. Але я слідкував за успіхами "Юве" і було б чудово грати разом з такими гравцями, як Дібала чи Погба, вигравати чемпіонство в Італії. Звичайно, там грати важче через те, що тебе постійно критикують за кожну помилку. Але в цьому є своя користь, адже ти стаєш кращим. А у "Вольфсбургу" атмосфера більш розслаблена".

"Зараз я хочу залишити "Вольфсбург". Тренер про це знає вже більше, ніж 3 тижні. Я йому пояснив своє бачення загальної ситуації і причини, чому я хотів би змінити клуб", – сказав Дракслер.

"Вольфсбург" підписав Якуба Блащиковскі