УКР РУС

Довбик забив гол за Жирону вперше за 2 місяці, а згодом оформив дубль – відео влучних ударівbomb

31 березня 18:06 Читать на русском
Автор: Юрій Яковлев

Нападник збірної України Артем Довбик відзначився забитим голом у матчі 30 туру чемпіонату Іспанії Жирона – Бетіс (3:2), який відбувся 31 березня 2024.

Артем Довбик, як і Віктор Циганков, вийшов у стартовому складі на матч Жирона – Бетіс, а на 36-й хвилині записав до свого активу забитий гол.

Довбик видав фантастику після збірної, класний матч Циганкова: Жирона здобула історичну перемогу й закріпилася в зоні ЛЧ

Після удару форварда Жирони м'яч зачепив руку захисника. Це було в межах штрафного майданчика – арбітр після втручання VAR призначив пенальті. Його впевнено реалізував сам Артем Довбик.

Цей гол став для форварда збірної України 15-м у складі Жирони. Також в активі Артема 5 асистів. Востаннє Довбик забивав за Жирону більше двох місяців тому – 21 січня він оформив хет-трик у ворота Севільї. Безгольова серія нападника в Ла Лізі налічувала 7 матчів.

Жирона – Бетіс: відео гола Артема Довбика 31 03 2024

Жирона – Бетіс: відео другого гола Артема Довбика 31 03 2024

На 65-й хвилині Довбик оформив дубль. Артем чітко реалізував вихід сам на сам з кіпером після пасу від Крістіана Порту. Українець з 16-ма голами в Ла Лізі наздогнав Анте Будіміра і Джуда Беллінгема в списку найкращих бомбардирів чемпіонату Іспанії.